Gratis-fashion.se

Igår blev jag medlem på en sjukt bra sida som heter gratis-fashion.se. Genom att samla ihop poäng kan man köpa olika saker för de poängen. Du kan byta dina poäng mot iPods, underkläder, presentkort, parfym, smycken, väskor, smink och annat kul :)

Jag har redan samlat ihop 943 poäng. Man får poäng genom att värva vänner, logga in, delta i tävlingar, anmäla sig till nyhetsbrev, besöka hemsidor och sjukt mycket mer! Tänk vad mycket gratis man kan få om man är aktiv. Och tänk vad saker jag kan få om ni blir medlemmar! :D Jag satsar på en iPod touch eftersom jag inte har en sån och har önskat mig en sedan de kom ut..

Genom att logga in varje dag så får man 2p, och man kan besöka flera olika hemsidor varje dag och för varje hemsida man besöker får man 2p. Så man får minst 10 p varje dag, det är ju ganska bra :)

Så klicka på bannern för att bli medlem! :) Ni hjälper både mig och er själva att få gratis saker! :)
Besök Gratis-Fashion.se

Dregen

 

Skickade; 14 Juli
Fick; 29 Juli
Adress; Privat

Jag skickade ett brev och ett SASE :) På bilden är det en liten annorlunda stavning av mitt namn.. "Soofie" x'D Han missade nog att det var ett Z, men det gör inte mig något ;D haha. Folk brukar oftast missa ett O.. Eller bara skriva "Sofie", men han skrev minsann "Soofie" x'D hahahah. Ganska kul iaf :)

DYRT!

Okej, nu har jag skickat iväg ett av många brev till Nya Zealand.
Till Nick Miller. Pride i The Tribe.
Jag skickade ett brev, ett "collecting card" och ett SAE.
Det vägde 22 gram.
Gissa vad det kostade?!
26 jävla kronor! :o

Är det verkligen värt det att skicka iväg så dyra brev? Nja, jag vet inte riktigt.
Nick Miller har iaf lovat att han ska signera bilden jag skickade, så det var värt det. Det är dock inte värt det om man inte VET att man kommer få svar.
Så, vad säger ni.. Ska jag skicka ut resten avv mina The Tribe collecting cards?
Är det värt det?

tAKiDA - As you die video

Nu är videon till tAKiDAs låt As You Die släppt! Ni kan se den HÄR.


The Tribe

Håller på att försöka starta upp en stor The Tribe samling, men lite svårt när man aldrig får sakerna av vissa personer..^^
Har ju Beth Allens (Ambers) autograf redan, den vann jag för några år sedan.

Jag har blivit lovad autografer av;
Vicky Rodewyk (Gel)
Calen Maiava-Paris (Mega)
Matt Robinson (Slade)

Ska skicka brev till;
Nick Miller (Pride) - Han föreslog att jag skulle göra det :) Han lovade att svara.
Meryl Cassie (Ebony)
Michelle Ang (Tai-San)
Dan Weekes-Hannah (Ved)
James Napier (Jay)
Tom Hern (Ram)
Vanessa Stacey (Alice)
Michael Wesley-Smith (Jack)

Så den här samlingen kan bli ganska rejäl.. Har inte hittat adresser till alla heller. det finns MÅNGA jag vill skriva till men inte hittar adressen till. Så har ni någon adress till någon The Tribe skådespelare så får ni gärna höra av er :)

HAHAHAHAHHA! x'D

Hahahah okej, jag håller seriöst på att dö av skratt nu x'D för typ en månad sedan skickade jag ett brev till Blondinbella x'd hahaha. Jag samlar ju på alla sorters autografer och har skrivit ett till Kenza oxå (som jag inte hunnit skicka än).

gick precis in på blondinbellas blogg för att se om något "spännande" hände.. Hon hade ju skrivit om när James & Oliver Phelps var i Sverige så jag har kikat på hennes blogg lite då och då sedan dess.. Och nu såg jag helt plötsligt ett inlägg om MITT brev i hennes blogg.. Med en bild på MITT brev x'D hahahah. Tillåt mig att dö x'D haha. Men vet iaf att ett svar är påväg ;)

Kolla in hennes inlägg här.

Var tvungen att sno bilden oxå.


David Boreanaz (PP)

 

Okej, jag är verkligen förvirrad nu. Har haft en sån här i MÅNADER, och nu fick jag en till? Ska gå och ge den till min mamma (A) Hon ville ha den förra jag fick så nu kan hon få en :)

Emailen är iaf [email protected]

Tom Jones (PP)

 

Skickade; Slutet på april/början på maj.
Fick; 21 Juli
Email; [email protected]

Nicolas Cage (PP)

 

skickade; i början på maj eller slutet på april.
Fick; 21 Juli
Email; [email protected]

Halle Berry (PP)

 

Skickade; Nångång i slutet på april/början på maj
Fick; 21 Juli
Email; [email protected]

Kid Down

Okej.. En del av er vet att jag vann en tävling i Mars förra året. Priset var att Kid Down skulle göra en gratis spelning på min skola. Men det har ju aldrig hänt. Det blev strul med deras dåvarande bokningsbolag som hade fixat tävlingen. Nu försöker de gottgöra mig. Eric lovade mig autografer i höstas, men de fick jag inte heller.. Man börjar ju tvivla ganska mycket på dem.
Men NU fick jag en massa saker helt gratis av dem! :D De har t.o.m lovat mig en privatspelning när de kommer upp till Norrland >_< hahaha.

Kid Down - I want my girlfriend rich
Kid Down and the Noble art of Irony
Två t-shirts
Tygväska

Det känns mycket för mig, iaf.. Och jag visste inte att det fanns frimärken som kostade 40 spänn... HAHAHAH!

    

Rachelle Lefevre

 

Skickade; 17 Juni
Fick; 20 Juli

Adress;
Pearl Hanan Management
7775 Sunset Blvd
Suite 118
Los Angeles, CA
90046
USA

Stackars lilla gubben :(

Okej, jag vet att det här inte direkt har med autografer, musik eller något sånt att göra.. Men det är min blogg och jag skriver vad jag vill! :)

Min lilla hund sov inne hos syrran i natt.. Och han hade kissat STORA pölar med blod :( sedan hade han legat i dem.. Syrran tokade upp, tvättade honom och sa till mamma.. jag fick veta det för ca 1 timme sedan när jag låg och halvsov. Jag nästan flög upp från sängen och gick in till syrran och hämtade honom. Så nu ligger han här brevid mig och sover. Han flyger upp vid minsta lilla ljud, eller om jag rör mig.. men det brukar han göra. Han är nog rädd att jag ska lämna honom ensam.. Varje gång man går på toaletten på natten ligger han vid dörren och väntar (måste ha dörren stängd till rummet han sover i eftersom vi har katt.. Han tycker om att bita katten x'D hahah).

Nu ligger han på Zimbas (kattens) plats och sover, alltså. Jag sitter på mammas säng. Mammas rum ligger precis brevid mitt och när han är hos mig brukar jag stänga ut Zimba och låta Charlie vara på både mitt och mammas rum, mitt är väldigt litet och han krafsar ofta på dörren.

mamma hade en teori om blodet. Han drog in lite grenar igår, och vi vet inte riktigt vart  han tog en del av dem. Vi har några buskar med blåa bär som saften brukar bli väldigt röd av. hon sa ju det att när man äter mycket rödbetor kan man kissa konstigt.. Så han kan kanske fått i sig såna? Jag vet inte. jag är orolig iaf. Han brukar sitta ute i en lina ibland.. och han kan ju fått tag i såna bär på det sättet oxå. Han satt i en igårkväll.

Mamma har varit ute med honom nu på morgonen och då var det inget blod. det var det inte igårkväll då jag var ute med honom  sista rundan heller.. Även fast det inte var något nu så är jag orolig. Resten av familjen åker bort idag. 10 mil. Åsele marknad. Jag tänker stanna hemma med Charlie. Jag kände att jag bara var tvungen. Annars skulle vi ha lämnat honom till pappa. Men jag kan helt enkelt inte lämna honom idag. Jag ska hålla koll på honom HELA dagen. Jag ska se honom vad han än gör, och vart han än är. Han ska inte få smita...^^

23/4 - Dagen efter vi köpte honom.
  


17/5 - Tillsammans med den stora hunden i hundgården för första gången
 


28/5-2/6  - Bilder jag fick av mamma medans jag var i Polen
  
HAHA som ni ser så är det ju bara pälsen som får honom att se stor ut :) Han är ju verkligen JÄTTE liten :) haha :D

Senaste veckans filmer

Wow, det känns som om jag har hur mycket fritid som helst när jag tänker såhär.

Eftersom det inte har kommit några autografer på ett tag så har jag tänkt att jag måste skriva om något annat. Kan ju inte vara så att jag bara skriver när jag får en autograf eller har varit på en konsert. Jag hade tänkt att berätta vilka filmer jag sett de senaste två veckorna :) Det har blivit en hel del.

Mimzy: Okej. Vi börjar här då. Jag vet inte varför jag såg den. Den kom i brevlådan från lovefilm och jag vet inte hur jag fick in den på min filmlista.. Den var bra på ett sätt, men väldigt dålig på ett annat. Den var långsam som fan! Jag rekomenderar den om ni gillar B-filmer. Ni kan läsa här om vad den handlar om.

Irene Huss - Guldkalven: Alla Irene Huss filmer är bra! Bättre än både Beck och Wallander. Eller ja, jag är svag för Wallander.. Det här var nog en av de sämre Huss filmerna. Men den var bra iaf :) haha. Rekomenderar de om ni gillat de andra Huss filmerna eller om ni gillar andra svenska deckare. Handling här.

Djävulen bär prada: HAHAHAH som man skrattar i den här filmen. Meryl Streep är ju bara för rolig. Jag antar att jag är väldigt efter med att se den här filmen, men för er som inte har det.. En väldigt bra komedi. Handling.

Hoppet: En svensk film man bara inte kan låta bli att tycka om! :) Handlar om en pojke från ett land (minns inte vilket) som det är krig i. Han hamnar i Sverige av misstag, eller vad man ska säga. Ganska roligt i filmen är att Peter Stormare(!!!) spelar en galen korvgubbe :D haha. Ni kan ju gissa varför jag såg den? :) Handling.

Death Proof: Det här måste varit en av de sämsta filmerna jag sett. Och då är det illa. Victor la till den till mig på lovefilm, och jag fattar inte varför? Om han tycker den är bra.. Då har vi verkligen inte samma filmsmak längre. Handling.

They Wait: En riktigt bra film! Om man gillar sånt här förstås. Övernaturligt. Spöken. Demoner. SE DEN! :) Handling.

Harry Potter och halvblodsprinsen: Blev riktigt besviken på den här filmen, faktiskt. den var bra, men jag hade nog förväntat mig för mycket. Den hade många roliga delar, men även irriterande och dåligt gjorda. Har man läst boken så borde man inte se den här och förstöra den upplevelsen. Men har man inte läst boken kan den vara grym. Om man inte läst boken finns det mycket man inte kommer fatta, men det gör inget. Man missar mycket genom att inte ha läst boken. Familjen Gaunt t.ex. - vilka var Voldemorts mamma (och hennes pappa och bror). De var viktiga för handlingen men Yates valde att inte ha med dem i filmen, vilket var ett riktigt dåligt beslut. Man missade nämligen en horrokrux där.  Man missade även varför Dumbledores hand var som den var. Enough om det. Handling.

Bad Boys: Kunde inte koncentrera mig alls på den här filmen. Det enda jag fattade var att de var poliser. Handling.

Creepshow 3: Jag har både Creepshow 1 & 2, vilka jag tycker är jätte bra (även fast de är B filmer.. men det är ju Stephen King ffs!). Den här var väl oxå ganska bra, men jag gillade inte sättet allt hängde ihop med varandra. men rolig var den,går inte alls att kalla den läskig. Hade velat att den skulle vara mer övernaturlig iaf.. Handling.

Nightmare: En väldigt dålig koreansk film! Jag brukar älska skräckfilmerna från Asien, men den här var faktiskt riktigt dålig. Handling.

Factory Girl: Okej. Ännu en dålig film. Såg en kvart. Stände av. Handling.

Enorma mängder av serien The Tribe: jag har säsong 1-4 (finns en till) och just nu är jag mitt i säsong 3. Jag verkligen älskar den här serien. Även fast den är väldigt B. Den har många bra skådespelare. Har bara en autograf från den, men har blivit lovad fler från en del skådespelare som jag har haft kontakt med via facebook osv.. :) Handling säsong 1


Ja, som ni ser så har jag alldeles för mycket fritid. men jag älskar film, het enkelt :) haha :D

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Om ni tycker om min blogg tycker jag att ni ska följa den via bloglovin :)

Band/artister jag har sett live

Jag blev inspirerad av Emma att göra en lista på vilka band och artister jag har sett live. Nu har jag bara räknat vilka jag sett spela, inte vilka jag träffat.
Jag har förmodligen glömt några band/artister, men fyller på med dem sen. Och kommer upp mer artister när jag ser fler :D haha.

Ace of Base (1)
Adam Tensta (2)
Agnes Carlsson (1)
Alice Svensson (1)
Amanda Jenssen (1)
Anders Fernette (1)
Amy MacDonald (1)
Asta Kask (1)
Backyard Babies (2)
Billie the Vision and the Dancers (1)
Blowsight (1)
Brolle (3)
B.W.O (1)
Bubbles (1)
Carola Szücs (1)
CORRODED (6)
Da Buzz (1)
Danny Saucedo - Utan E.M.D (1)
Darin Zanyar (1)
Dead By April (2)
Dundertåget (1)
Elin Lanto (1)
Elina Nelson (1)
E.M.D (3) - en gång utan Mattias tillsammans med Lillasyster
Erik Hassle (4)
Fatboy (1)
Frida Hyvönen (1)
Hardcore Superstar (2)
H.E.A.T. (1)
Håkan Hellström (1)
Janet Leon (1)
Jill Johnson (3)
Jonah Hallberg (1)
Kent (1)
Kevin Borg (1)
Kid Down (1)
Kim (1)
Lady Gaga (1)
Lili & Susie (1)
Lillasyster (4)
Linda Lampenius - tillsammans med tAKiDA (1)
Lisa Miskovsky (1)
Loyalguard (2)
Lykke Li (1)
Mando Diao (1)
Marie Picasso (1)
Markus Krunegård (1)
Melody Club (3)
Mew (1)
Miss Li (2)
Mustasch (1)
Måns Zelmerlöw (1)
Neverstore (1)
Ola Svensson (6)
Ossler (1)
Pauline Högberg (1)
Petter (2)
Plan Three (1)
Renegade Five (1)
Robin Bengtsson (1)
Sahara Hotnights (2)
Salem al Fakir (1)
Sandra Dahlberg (1)
Sarek (1)
September (1)
Simple Plan (1)
Sonja Aldén (1)
Sophia Somajo (1)
Star Pilots (2)
Sugarplum Fairy (1)
tAKiDA (16)
The Poodles (1)
The Soundtrack of Our Lives (1)
Timo Räisänen (3)
Titiyo (2)
TV on the Radio (1)
Veronica Maggio (1)
Vincent (4)

Uppdaterar listan varje gång jag varit på något nytt. Och det är om en vecka (24/7) nästa gång :D

Måns Zelmerlöw

 

Skickade; 16 Juni till en email jag inte minns.
Fick; 14 Juli

Bilden är inte lika "rökig" som den ser ut att vara. Har förmodligen något fel på min kamera.

Neverstore

Okej, jag var och såg Neverstore i lördags. Sjukt grym spelning! :D Blev dock inte så mycket bra bilder. Fotade i diket i slutet av konserten och där blev det ännu sämre bilder. Hade ställt in liiite fel på både bländaren och slutaren ;D haha. Men det är misstag man gör. Får bättra mig tills nästa gång! :)

När jag fotade i diket (sista låten, ville röja längst fram lite först) och de gick av scenen så skrek jag på Erik (trummisen) när han gick av scenen. "Hey! ERIK!".  Hade träffat honom innan spelningen. Han bar på en handduk och två trumpinnar.. Jag fick handduken x'D Hade hellre velat ha en trumpinne, men skit samma :)

Träffade allihopa efteråt. Tog kort (som allihopa ser lite mongo ut på), fick autografer, snackade hur länge som helst. Emelie, den dagens merch tjej och även Eriks flickvän, var jätte social och jätte trevlig :D Det var hon som tog kortet på oss med dem oxå :)

          

Juli 2009

Kolla in Juni 2009 oxå.

Fått av;

2 Juli
- Erik Hassle
3 Juli
- CORRODED
11 Juli
- Neverstore
14 Juli
- Måns Zelmerlöw
20 Juli
- Rachelle Lefevre
- Kid Down
21 Juli
- Halle Berry (PP)
- Nicolas Cage (PP)
- David Boreanaz (PP)
- Tom Jones (PP)
29 Juli
- Dregen

Skickat till;             (Kursiverade - fått av. Överstrukna - RTS eller liknande)

7 Juli
- Sibel Redzep
- Oliver Phelps
- Sean Biggerstaff
10 Juli
- Nanna Blondell
- Alicia Wikander
- Jonas Bane
- Veronica Maggio
14 Juli
- Dregen

- Fortesa Hoti
- Johanna Lazcano Osterman
19 Juli
- Nick Miller (facebook) fick ett jätte fint mejl tillbaka med en adress oxå (precis som jag frågat om).
21 Juli
- Scarlett Byrne
- Kellan Lutz
- Tommy Ramone
- Jennifer Aniston (SFM)
- Alyson Hannigan (SFM)
22 Juli
- Dave Lenego
23 Juli
- Nick Miller

- Shirley Henderson


CORRODED

 

Äntligen har jag fått fingrarna ur och börjat ladda upp. ^^

I fredags träffade jag Corroded. Ett band från Ånge. Köpte deras skiva (som jag inte hade kommit mig för att göra tidigare) och fick den signerad. Jag är förvånad över att Fredrik faktiskt vet hur jag stavar mitt namn. Han behövde inte ens fråga! ^^
På kvällen hade de en spelning på näst största scenen på gatufesten.. Och gissa vem jag träffade där? Jo, TAKIDA TOMAS! :D Men det var väl inte oväntat? :)


Fick; 3 juli

Ni som inte har hört Corroded borde verkligen kolla upp dem! :D


Erik Hassle

Köpte ett linne i torsdags på gatufesten som Erik Hassle skulle få signera. Och det gjorde han. Men tror han är ovan att signera sånt.. han skrev "Till Zoofie. Erik Hassle". han kunde inte skriva en riktig autograf^^ han frågade även om signeringsråd :) Tycker det var lite gulligt. :)

Fick; 2 Juli

 

Roger Pontare

 

Skickade; 19 juni
Fick; 30 juni
Adress; Privat

Roger Pontare var den första artisten jag någonsin träffade. När jag var runt 1 år gammal. Han bodde här då. Min gammel faster höll på att flytta in i hans gamla lägenhet.
Skrev till Rogers hemadress och bad om en autograf. Sa även att jag var ledsen om jag hade stört honom och hans privatliv. Men han verkade bara bli glad, som ni kan läsa :)

RSS 2.0