Kiss - Lick it up

 

Jag fick den skivan igår av mammas bästa vän :D haha

För övrigt så är jag i Skåne nu. Kommer hem på fredag. Så hinner se Loyalguard :)
Igår gick min telefon sönder.. Jag har bara haft den i lite mer än en månad.. :( Den fick damp och jag startade om den. Då försvann alla sms, alla kontakter. Det är typ hela mitt liv^^ hahah. Så ja, nu använder jag mammas gamla telefon :( en nokia som jag inte ens kan med. ^^ och så ledsen som på bilden blev jag pga telefonen^^ hahh


Foto

Fotade igår på bilden. Jag och Amanda var ute.. Och ja, blev några relativt bra bilder.
Idag saknar vi Maria i skolan. JAG HAR JU DINA STRUMPOR I VÄSKAN.
Och för övrigt så förstår jag inte killar för fem öre, bara så att alla vet.


   

STRUTSKÖTT

Eller något. Vi ska göra reklam för strutskött på mediakunskapen. Bara för att vi suger, eller något^^
Idag saknar vi Maria och Julia i skolan. Sjuka? KRYA!

JAG HAR TRÅKIGT. Min rygg kommer att mörda mig. :(

Lite skola.. ^^

Min egelska lärare hatar mig, för övrigt^^ haha. Men iaf så fick jag 18/19 på ett förhör.. jag suger x'D Det där är sånt man ska kunna^^ haha. ändelser i plural :D ett ord jag aldrig ens hade hört, tror jag det var jag bommade på. eller jo, jag hade hört det men jag hade väl ine brytt mig x'D
Men sannie hatar mig :D

MARK!!!! :D (a) El säger att han är jätte bra (a) Hur som helst så säger Tord att han är Hitler. Bara så att alla vet. Och nu skrek Mats på killarna :D Vi har mediakunskap :D

Jag skriver bara lite nu för att det är så tomt här när jag inte får autografer hem till mig..


Och Maria bokmärkte just min blogg. HEJ Maria! :)

FAQ :D

Alla frågar så många onödiga frågor som jag svarar om och om igen på.. Om både mitt samlande och annat, så nu tänker jag börja samla frågorna här :) Så om det är något ni undrar så finns det förmodligen här i framtiden :) Om det blivit frågat förut :)

Börjar lägga upp frågorna eftersom, så det kommer hela tiden :D haha


Vad är SAE/SASE?
 - Self addressed envelope och self addressed stamped envelope. Alltså ett kuvert man skickar med till kändisen som de kan skicka tillbaka i.

Vad är IRCs och brukar du använda såna?
 - International Reply Cupons. Om man skickar med såna byter kändisen dem mot frimärken på posten. Och nej, jag skickar aldrig med såna. Om kändisen inte skickar tillbaka något utan såna så ser jag ingen mening att ens skriva.

När du skickar ett brev, skriver eller skickar du med något speciellt i kuvertet?
 - Det beror på vem jag skickar till. Om jag skickar till någon jag tycker om jätte mycket så kan jag lägga i en bild eller kanske ett dvd omslag. Om man vill vara säker på att få en autograf så ska man lägga i en bild.

Hur mycket kostar det per brev att skicka till en person?
 - Det beror alldeles på hur stort brevet är och hur mycket det väger. Men om det är i vanlig storlek och bara ett papper (brevet alltså) i kuvertet så kostar det 12 kr. De på posten kan väga brevet och berätta vad det kommer att kosta.

Vart hittar du alla adresser?
 - Det finns flera olika sidor, men min favorit är fanmail.biz.

Vilket är det bästa sättet att skriva på till en kändis så man får en "äkta" autograf?
 - Det finns inget garanti på att autografen är äkta. Bara om du träffat personen och sett när personen skriver. Annars går det aldrig att veta om den är helt äkta. Men något man kan göra är att skicka med en bild eller något som personen kan signera.

...!

JAG KAN INTE FATTA DET!!!! EDWARD FURLONG KOMMER TILL SVERIGE IGEN!!!!

Jag blev alldeles förkrossad när jag missade honom i Malmö sist han var här... NU KOMMER HAN IGEN! Till sthlm den här gången! Gissa vem som är lyckligast i världen? Jag ska försöka åka. 5-6 december.

SNÄLLA MAMMA, LÅT MIG ÅKA.

Oktober 2009

Fått av;



Skickat till;
3 Oktober
- Clemence Poésy
- Michael Welch
- Paris Hilton

Robert Pattinson

Hahah det här var den konstigaste successen jag varit med om på väldigt, väldigt länge.
Min mamma berättadeöver telefon för mig att jag hade fått RTS på ett brev. När jag först såg brevet tänkte jag "gud va tråkigt, RTS från Robert Pattinson".. Brevet fick ligga på bordet i ca 3 timmar. När det ramlade på golvet såg jag att min adress stod på baksidan, med Robs handstil!!! Då fick jag panik och öppnade det jätte fort. Han hade signerat min affisch och skickat tillbaka den i samma kuvert! Det var det konstigaste jag varit med om på länge asså.

Det här brevet skickade jag till London adressen (som tydligen inte gäller längre) nångång i Mars.
Fick det bara häromdagen.



Men det var kul iaf :) Nu har jag... tre twilight autografer. Men jag ser honom nog mer i min Harry Potter samling. Gillade honom inte i Twilight, egentligen.

RSS 2.0