Ny blogg!

Behåller den här bloggen som autografblogg, men har skaffat en ny där jag skriver om allt annat!

Kolla in den här! :)

jag är söt:'D

ELLER INTE!:) Men det gör inget. Köpte en hatt till Sam som han ska få på söndag, men jag retas genom att ha påmig den :'D


Magsjuka? Ja det verkar så.

Jag har varit sjuk ett antal dagar nu. Det började en kväll med att jag och Sam kände oss jätte illamående. Mer ingående vill vi inte ta upp det, eller hur? Hur som helst så kunde vi inte sova på nästan hela natten. Vi bestämde oss för att stanna hemma för att inte smitta någon annan. Nu börjar vi må bättre och funderar på att gå på skolan imorgon då vi har lite viktiga lektioner.
Imorgon kväll ska vi vara barnvakt åt hans småsystrar som är... 9 och 11(?) så det vore ju bäst om man orkade sig till skolan oxå. På måndag (eller onsdag, ingen vet dag än) ska vi hålla tal på engelskan. Jag hatar att prata inför folk, speciellt på engelska. När jag sitter hemma och pratar engelska funkar det super, men inte inför folk. Men min gamla klass gick det hyfsat bra, men det var bara för att jag kände mig så hemma där.
Jag har bara fått en autograf sen sist och det var en Gordon Ramsay AP, jag orkar inte lägga upp den. Men har en gammal här i bloggen om ni vill titta.
matteprov på onsdag. ekvationer, hjälp! måste plugga nu :)

RSS 2.0