Världens bästa pojkvän <3

Zoofie har världens bästa pojkvän. SÅ DET SÅ. Ingen annan har det, JAG har det. Han är så otroligt bra! Så tyst med er :)

Idag fick jag ett sött litet lejon gosedjur av honom. Finaste <3


Dum, dum blogg

Vad är det för feeeeel? >_<
Hur som helst så är jag rastlös och sjuk. Sam slutade 11 men är fortfarande inte hemma. Han skulle köpa mat åt mig. Jag är jätte hungrig. han sa för mer än en timme sen att han skulle skynda sig och att de snart var färdiga. Jag skämtade och sa "Hälsa de andra att jag är hungrig" då fick han minsann damp och sa att jag skulle lägga av för han var ju tvungen att få göra skolarbete. De här dagarna jag varit sjuk har han inte direkt skyndat sig hem för att ta hand om mig. JAG SAKNAR HONOM.

Rupert Grint

Jag kommer inte ens ihåg att jag har skrivit brev till Rupert, men jag fick en PP hem i brevlådan. Jag har en autograf från honom som en av mammas jobbarkompisar hade köpt till mig. Den är äkta, men mååånga år gammal :)

Hur som helst så hoppade det här brevet från Rupert ner i brevlådan runt 5(?) januari?

    

En adress man kan använda är den vanliga Harry Potter adressen.


Januari 2010

Nu med tanke på att jag går i skolan långt hemifrån och inte har så mycket pengar varje månad så blir det mindre brev skickade. Jag uppdaterar inte heller bloggen lika ofta, men jag försöker.



Skickat till:
13 Jan
- John Lydon (Johnny Rotten)
- Chaske Spencer
25 Jan
- Arnold Schwarznegger (email)
- Gordon Ramsay (email)
- Jennifer Aniston (SFM)


Fått av:
7 Jan
- Rupert Grint (PP)

"Hata takida" grupper på facebook.

Okej, alla har nog förstått att jag älskar takida.. Så jag undrar varför mina facebook vänner bjuder in mig till "Hata takida" grupper? Jag menar, gillar man dem inte kan man väl vara tyst. Jag hackar inte på deras musik. Bara sjukt jävla onödigt att inte låta folk lyssna på den musiken de vill ifred..

Funderar på att starta en grupp som heter något i stil med "Vi som hatar "hata takida" grupperna" eller något sånt :'D haha.

RSS 2.0